Stephanie Struijk & Band - The Christmas Brunch Gathering
Stephanie Struijk & Band Annual Christmas Concert
Zondag 23 december 2018

Hebt u al plannen voor rond de kerstdagen? Stephanie Struijk zal op zondagmiddag de 23ste een prachtig concert geven na afloop van een heerlijke kerst-brunch. Dit mag u niet missen! 

In 2016 schreef Stephanie Struijk samen met Daniël Lohues tijdens een roadtrip door Amerika haar eerste Nederlandstalige album, na eerder albums onder de naam ‘Stevie Ann’ te hebben uitgebracht. Haar debuutalbum, welke verscheen toen ze 19 jaar was, werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA.  

Voor de nieuwe EP ‘Daar’, welke op 16 februari uitkwam, zocht ze de inspiratie dicht bij huis. Aan de keukentafel schreef ze vijf nieuwe liedjes, opnieuw samen met Daniël Lohues. Stephanie zingt in ‘Ook wel gelukkig’ over haar geboortegrond, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. In ‘Bijna Thuis’ zingt ze “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” wat kenmerkend is voor haar troubadours leven. Het liedje ‘Daar’ gaat over het precies weten waar je naartoe moet om gelukkig te zijn. Het nummer 'Als de liefde maar blijft winnen' speelde Stephanie al eens met het Noordpool Orkest. 

Dit zal de derde editie zijn van onze inmiddels jaarlijkse traditie, waarbij Stephanie na een heerlijke brunch het publiek zal vermaken en ontroeren met haar liedjes. Voorgaande jaren waren enorm geslaagd en ook dit jaar beloofd weer leuk te worden! 

Een heerlijke brunch én een prachtig concert, hoe mooi kan een zondagmiddag zijn? Voor de echte kerstsfeer moet u bij Theater Dina zijn! 

Tickets voor de hele middag kosten €30.00 p.p. inclusief brunch en kaartjes voor de voorstellingen.

Het buffet zal openen om 13:30 en zal compleet verzorgd worden door eetcafé Dina's Fellows. Om 15:00 zal het concert beginnen en deze zal tot ongeveer 17:00 duren. We zien je graag daar! 

Foto Credits: Janita Sassen

 

Wanneer
23 december 2018
Tijdstip
13:30
Ticketprijs
€30,00
Locatie
Theater Dina
Uitverkocht