JW Roy and the Royal family
A Room Full Of Strangers
Sunday March 4th 2018

Iedereen herkent het wel: het bekende gevoel van een onbekende situatie. U loopt een ruimte binnen en u kent er niemand. U voelt de vervreemding, het ongemak, of voelt het nu juist spannend? Het overvalt u op uw werk, op een treinstation, in de kroeg, op een feest waar u niemand kent, vroeger op school toen u een spreekbeurt hield en soms zelfs thuis wanneer u zichzelf realiseert dat de liefde niet meer past omdat u van elkaar vervreemd bent. Maar is het ongemak om te buigen naar iets positiefs? Iets nieuws?

Elk optreden staat JW Roy weer in ’a room full of strangers’.

JW Roy zingt over zijn eigen leven, maar ook over dat van anderen die dichtbij hem staan en situaties die hem opvallen. Hij bezingt het mooie, het buitengewone. Maar ook over de vreemde vogels in zijn leven, van de maatschappij en van zijn genre: de Americana, country en roots-muziek. Want zeg nou zelf, wat is een wereld zonder paradijsvogels?

JW is zich bewust van tegenstellingen in zichzelf. Zo kan hij niet goed functioneren in een grote groep, maar speelt hij wel graag voor een publiek in het theater. Is hij waarschijnlijk de enige Brabander die voor Ajax juicht, maar gaat die zachte ’G’ er absoluut niet uit. Hij lijkt conservatief maar is wel verdomde nieuwsgierig. Ook hij heeft wel eens angst voor het onbekende, maar tegelijkertijd een enorme honger naar nieuwe dingen. Hij voelt zich anders. Soms is dat fijn, soms is dat heel onprettig.

So, don’t be a stranger, kom kijken, kom luisteren en als u wilt, kom vertellen!

Credits ´The Royal Family´
Judith Renkema: bas, zang
Roel Spanjers: toetsen, zang
Cok van Vuuren: gitaren
Rob Wijtman: drums

When
March 4th 2018
Time
15:00
Ticketprice
€17.50
Location
Theatre Dina
Ticket sale stopped