Universal Audio OX Masterclass door Jaap Kwakman
Jaap Kwakman verteld hoe de OX van hem een betere gitarist maakte!
Zaterdag 8 december 2018

Je hebt de "OX Amp Top Box" vast al eens voorbij zien komen, het is de nieuwste ontwikkeling van Universal Audio. OX is een premium loadbox en opnamesysteem waarmee je prachtige studio-miked sounds krijgt in combinatie met je favoriete buizenversterker. OX laat je je versterker spelen en opnemen op de sweet spots - van grootse clean tones, tot randje tot volledig open - op elk volumeniveau, en met emulatie van microfoon, ruimte en luidsprekerkast tot je beschikking met een draai van een knop. 

Jaap Kwakman (Bekend van de 3Js) is een fanatiek gebruiker van de OX en zegt zelfs dat het van hem een betere gitarist heeft gemaakt. Hij zal dan ook bij ons de masterclass verzorgen en jullie laten zien wat de mogelijkheden zijn van de OX! Het evenement zal van start gaan rond 15:00 en het volgende zal behandeld worden: 

  • Stukje geschiedenis van Universal Audio,
  • Wat is de OX?
  • Hoe Jaap de Ox gebruikt in de praktijk,
  • Een hands-on demo met de OX,
  • Q&A

De masterclass is volledig gratis en zal plaatsvinden in-store bij TFOA, reserveren is uiteraard aan te raden maar niet verplicht - zolang het niet vol is blijft inloop mogelijk. Het beloofd een zeer leuke masterclass te worden, tot dan! Tot slot, hier een video van Jaap die een stukje speelt op de OX: http://bit.ly/JaapKwakmanOXTopBox

"Sounds aan het maken voor onze komende clubtour. Hier hoor je een ‘73 Les Paul deluxe versterker in plexi mode door een UAD Ox Box (loadbox). Zo klinkt een echte versterker die over z’n nek gaat. Priceless...."

Wanneer
8 december 2018
Tijdstip
15:00
Ticketprijs
€0,00
Locatie
Workshopruimte Theater Dina
Ticket verkoop gestopt